ГоловнаТехноЯк вирішувати математичні задачі та робити домашні завдання за допомогою камери смартфону...

Як вирішувати математичні задачі та робити домашні завдання за допомогою камери смартфону Xiaomi

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Камери смартфонів екосистеми “Сяомі” мають унікальний режим “Домашнє завдання”, який за допомогою штучного інтелекту Google Lens дає змогу розв’язувати математичні задачі та допомагати у виконанні домашніх завдань.

Подробиці

Цей режим, що об’єднує додатки HyperOS і MIUI Camera, дає можливість розв’язувати будь-які математичні задачі, детально пояснюючи кожну дію. Це може бути як просте додавання чи віднімання, так і складні рівняння.

Ба більше, режим “Домашнє завдання” з Google Lens дає змогу знаходити відповіді на запитання з історії, географії та будь-яких інших предметів. Найкращі результати пошуку в інтернеті допоможуть швидко та ефективно виконати домашнє завдання.

Як використовувати режим Google Lens Homework на камерах Xiaomi/Redmi/POCO

  1. Відкрити застосунок “Камера” та активувати режим Google Lens.
  2. Відкрити режим “Домашнє завдання” і сфокусуватися на завданні або питанні, яке необхідно вирішити (для математичної задачі після фотографування необхідно обрати операцію та дочекатися покрокового розв’язання).

Як розв'язувати математичні задачі та робити домашні завдання за допомогою камери Xiaomi та штучного інтелекту

Режим “Домашнє завдання”, вбудований у камери пристроїв Xiaomi/Redmi/POCO, дає змогу задіяти штучний інтелект для виконання домашніх завдань і розв’язування математичних задач, що істотно спрощує життя школярам і студентам.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: