ГоловнаТехноRouter BE5000: новий бюджетний маршрутизатор Xiaomi з підтримкою Wi-Fi 7 та здатністю...

Router BE5000: новий бюджетний маршрутизатор Xiaomi з підтримкою Wi-Fi 7 та здатністю розвивати швидкість понад 5000 Мбіт/с

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” збагатила китайський ринок маршрутизаторів моделлю Router BE5000 з підтримкою стандарту Wi-Fi 7 і здатністю працювати на швидкостях понад 5000 Мбіт/с.

Подробиці

Новинка вирізняється мінімалістичним дизайном і виконана в білому кольорі, в стилістиці попередника в особі Router BE3600. Габарити BE5000 виявилися трохи більшими, як порівняти з попередньою моделлю, однак збільшення в розмірах не є критичним і не виводить пристрій з категорії компактних аксесуарів.

Router BE5000: новий економічний маршрутизатор Xiaomi з підтримкою Wi-Fi 7 і здатністю розвивати швидкість понад 5000 Мбіт/с.

Новий маршрутизатор працює від набору процесорів MediaTek, який використовує інтелектуальне кодування за допомогою п’яти антен, забезпечуючи тим самим чотириразове збільшення покриття в діапазоні 5 ГГц. Завдяки підтримці Wi-Fi 7, пристрій здатний розвивати швидкість до 5011 Мбіт/с.

Router BE5000: новий економічний маршрутизатор Xiaomi з підтримкою Wi-Fi 7 і здатністю розвивати швидкість понад 5000 Мбіт/с.

Router BE5000 має мережевий порт 2,5G і три гігабітних порти, що забезпечує стабільність локального під’єднання та під’єднання серверів NAS. Аксесуар сумісний з технологією 4K QAM, підтримує IPTV, WPA3, OFDMA і систему програмного прискорення для зниження затримки в іграх.

Вартість Router BE5000 на території Китаю в перерахунку з юанів становить €37. Терміни появи маршрутизатора за межами Піднебесної на момент публікації матеріалу відомі не були.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: