ГоловнаТехноXiaomi впроваджує нову систему оновлень HyperOS

Xiaomi впроваджує нову систему оновлень HyperOS

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Спікери Xiaomi оголосили про завершення роботи над бета-версіями для фірмової операційної системи HyperOS. Компанія припиняє випуск нових апдейтів у рамках програми для розробників, щоб звільнити ресурси для впровадження нової системи оновлень, яка працюватиме за аналогією з програмою Mi Pilot.

Деталі

Під кінець 2022-го китайський техногігант припинив щоденні бета-тестування. Зараз дійшла черга до щотижневих бета-випробувань. Причина відповідного рішення – бажання спростити процес оновлення смартфонів шляхом зменшення кількості проміжних апдейтів та полегшення переходу з бета-версії на стабільний варіант.

Xiaomi прощається з бета-версіями HyperOS і впроваджує нову систему оновлень
Нова система оновлень: бета-версії (помаранчевий колір), стабільні версії (синій колір)

У новій системі оновлень бета-версії функціонуватимуть як проміжні варіанти між стабільними версіями (див. схему вище). Користувачі з числа учасників програми розробки HyperOS зможуть оновлювати пристрої з бета-версії до стабільної в рамках стандартного апдейта. Бета-версії будуть випускатися без встановленого фіксованого графіка.

Наразі новий механізм оновлення застосовуватиметься тільки до китайського ПЗП HyperOS, проте в майбутньому можливе його поширення на глобальне і європейське ПЗП.

За межами Китаю оновлення діляться на внутрішню бета-програму, Mi Pilot і стабільну бета-версію.

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: