ГоловнаТехноЯк встановити Google Camera на сучасні моделі смартфонів Xiaomi

Як встановити Google Camera на сучасні моделі смартфонів Xiaomi

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Багато власників смартфонів екосистеми “Сяомі” продовжують віддавати перевагу Google Camera замість стандартного додатка HyperOS або MIUI Camera. Варіант з GCam привертає увагу тих, хто прагне отримати найкращі результати від фотозйомки на пристроях Xiaomi/Redmi/POCO. У цьому матеріалі говоритимемо про те, як поєднати гугловську програму з сучасними моделями на кшталт Redmi Note 13 Pro.

Подробиці

GCam являє собою адаптовану версію програми камери, встановлену на смартфонах Google Pixel. Вона пропонує більше можливостей порівняно зі стандартним додатком Xiaomi, забезпечуючи кращу якість знімків в умовах слабкого освітлення завдяки спеціальним алгоритмам обробки зображень.

Google Camera пропонує нові режими зйомки, що дають змогу користувачам проявити креативність під час створення фотографій за допомогою пристроїв Xiaomi. Це чудова альтернатива стандартному застосунку, яку варто спробувати всім власникам смартфонів екосистеми.

Версія GCam 9.2 від розробника BSG вважається однією з найбільш сумісних з різними моделями смартфонів Xiaomi. Незважаючи на наявність новіших альтернатив, цей варіант вирізняється стабільністю роботи, широким набором функцій і підтримкою великої кількості моделей, включно зі свіжопопулярним Redmi Note 13 Pro 5G.

Як адаптувати Google Camera до сучасних моделей на кшталт Redmi Note 13 Pro

Власники Xiaomi/Redmi/POCO мають належно оцінити простоту використання та зручність інтерфейсу програми GCam 9.2, яка, незважаючи на мінімалістичність, надає всі необхідні налаштування та режими для досягнення професійної якості фотографій.

Завантажити GCam у версії 9.2. можна з репозиторію celsoazevedo (https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-bsg/f/dl207/).

Після скачування файлу інсталяція відбувається так само, як і для будь-якого іншого додатка, що дає змогу одночасно використовувати GCam разом із додатком HyperOS або MIUI Camera.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: