ГоловнаТехноЯк «розфарбувати» панель повідомлень в смартфонах Xiaomi

Як «розфарбувати» панель повідомлень в смартфонах Xiaomi

Багато власників смартфонів екосистеми Xiaomi прагнуть надати своєму пристрою індивідуальність і неповторність. Операційні системи HyperOS і MIUI дають змогу персоналізувати практично кожен елемент інтерфейсу, починаючи від екрана блокування – закінчуючи іконками на головному екрані. Незважаючи на це, стандартні іконки на панелі повідомлень у верхній частині екрана довгий час залишалися чорно-білими. У цьому матеріалі будемо говорити про те, як зробити цю область кольоровою.

Подробиці

Описаний нижче метод дає змогу змінити зовнішній вигляд панелі сповіщень на смартфонах Xiaomi/Redmi/POCO незалежно від того, чи працюють апарати під управлінням MIUI або HyperOS. “На все про все” підуть лічені хвилини.

Як розфарбувати панель повідомлень на смартфонах екосистеми Xiaomi

Процес додавання кольорів на панель сповіщень досить простий завдяки можливостям HyperOS і MIUI. Користувачі можуть вибирати між двома стилями іконок: чорно-білим і повнокольоровим. Для цього необхідно виконати кілька маніпуляцій у зазначеній нижче черговості:

  1. Відкрити меню “Налаштування”.
  2. Перейти в розділ “Повідомлення і рядок стану”.
  3. Вибрати пункт “Стиль повідомлень”.
  4. Визначитися зі стилем, зупинивши вибір на таких варіантах:

– Класичний (відображення іконок у кольорі з повторенням дизайну програми);

– Android (іконки в чорно-білому варіанті).

Як розфарбувати панель сповіщень на смартфонах екосистеми Xiaomi

При виборі класичного стилю сповіщення на верхній панелі відображатимуться в кольорі та відповідатимуть дизайну іконок додатків. Ця невелика зміна не займе багато часу, але значно поліпшить зовнішній вигляд будь-якого смартфона Xiaomi/Redmi/POCO.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно