ГоловнаТехноТОП-3 найперспективніших альткоїни у травні 2024 року

ТОП-3 найперспективніших альткоїни у травні 2024 року

У травні-2024 біткоїн та ефіріум продовжують зазнавати зниження вартості, проте деякі альтернативні криптовалюти – так звані альткоїни – виявляють стабільність і навіть показують зростання.

Детально

Найперспективнішими “альтами” наразі виглядають Solana, Avalanche і Chainlink.

Solana (SOL)

Альткоїн Solana нещодавно продемонстрував відновлення і зараз показує хороші результати. На момент написання статті (друга половина вівторка 07 травня) вартість токена досягла $155,02 (+4,54% за добу або +7% за тиждень).

На піку зростання котирування SOL доходили до $260.

Avalanche (AVAX)

Конкурент Ethereum також демонструє висхідну динаміку. Ця блокчейн-платформа створювалася для розв’язання проблем масштабованості та високих комісій “ефіру”.

Останніми днями Avalanche демонструє стабільне зростання. Поточна вартість AVAX – $36,08 (+3,79% за добу).

Chainlink (LINK)

Chainlink – блокчейн-мережа оракулів, що дозволяє смарт-контрактам Ethereum взаємодіяти з платіжними системами, API та іншими зовнішніми джерелами даних. Токен LINK цієї мережі наразі торгується на рівні близько $14,24, демонструючи стійке зростання протягом тижня.

Історичний максимум Chainlink становить $52,8761. Відповідний показник датовано травнем-2021. У разі збереження висхідної динаміки LINK цілком може зазіхнути на новий рекорд.

Нагадаємо, що ключову роль в аналізі криптовалютних ринків відіграють рівні підтримки та опору. Завдяки їм можна з відносною точністю визначити потенційні точки розвороту або продовження тренда.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно