ГоловнаТехноЯк звільнити до 60% пам'яті смартфонів Xiaomi шляхом архівування програм

Як звільнити до 60% пам’яті смартфонів Xiaomi шляхом архівування програм

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Смартфони екосистеми “Сяомі” відомі інноваційними функціями і широкими можливостями налаштування. Однією з найприкметніших опцій є можливість архівування додатків, що дає змогу звільняти значну кількість пам’яті на пристроях зі збереженням даних і налаштувань додатків.

Подробиці

Функція архівування застосунків доступна на пристроях “Сяомі” завдяки операційці “Андроїд”, що дає змогу заощаджувати місце, не видаляючи застосунки повністю (останні поміщаються в архів, де залишаються доступними для відновлення в будь-який час).

Для активації цієї функції необхідно виконати такий ланцюжок дій:

  1. Зайти в налаштування GooglePlay.
  2. Відшукати розділ “Загальні”.
  3. Увімкнути опцію “Автоматично архівувати додатки”.

Як звільнити до 60% пам'яті пристроїв Xiaomi, Redmi, POCO шляхом архівування додатків без втрати останніх

Після цього система буде автоматично визначати додатки, які використовуються найрідше, і архівувати їх, звільняючи тим самим цінний простір для зберігання.

Для перегляду списку заархівованих застосунків потрібно зайти в GooglePlay, перейти в розділ “Керування застосунками та пристроями”, потім в “Керування” і вибрати “Архів”. Тут можна побачити всі заархівовані додатки і відновити їх одним дотиком.

Опція архівування застосунків не впливає на роботу ПЗ (програми продовжують працювати у фоновому режимі і можуть бути запущені в будь-який момент). Це робить функцію ідеальним рішенням для користувачів, яким потрібно більше місця для зберігання, без необхідності видалення додатків.

 

Головні новини: