ГоловнаТехноHMD представляє свої перші ремонтопридатні смартфони: HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ та...

HMD представляє свої перші ремонтопридатні смартфони: HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ та HMD Pulse

Технологічний інноватор Human Mobile Devices (HMD) сьогодні представив свою першу лінійку смартфонів під оригінальним брендом HMD: HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ та HMD Pulse. Колекція HMD Pulse задає тон оригінальній лінійці HMD: плавні лінії, спокійні тони, сучасна естетика, зручна ремонтопридатність і сміливий, зухвалий дизайн за доступною ціною.

Подробиці

Кожен пристрій нової лінійки HMD Pulse придатний для самостійного ремонту. HMD називає це “Ремонтопридатністю першого покоління”, що дозволяє власникам девайсів замінити пошкоджений дисплей, погнутий зарядний порт або розряджений акумулятор, не маючи при цьому інженерної освіти. Користувачі можуть просто взяти набір iFixit для самостійного ремонту, який доспуний на локальних маркетплейсах.

HMD Pulse Meteor Black
HMD Pulse Meteor Black

HMD Pulse Pro – новий найкращий друг для любителів селфі. Завдяки найкращій на ринку селфі-камері на 50 Мп, вашим ідеальним знімкам цього літа будуть заздрити всі. Віддайте салют двома пальцями телефону, щоб запустити нову функцію навігації за допомогою жестів для створення селфі, фіксуючи чудові спогади одним лиш рухом руки, або перейдіть у режим hands-free, показавши сердечко двома пальцями або двома руками, а також показуючи жестом “клас” – ідеально для групових селфі. З HMD Pulse Pro ви також можете попрощатися з розмитими нічними селфі за допомогою режиму AI Суперпортрет, який робить навіть найтемніші селфі чіткими, як вдень. З HMD Pulse Pro знімати спогади у високій роздільній здатності простіше, ніж будь-коли, і ви виглядатимете, як професійний фотограф – без жодної підготовки.

HMD Pulse Atmos Blue

Pulse Pro від HMD – це модний аксесуар, який ніколи не вийде з моди, доступний у трьох приголомшливих відтінках: крижаний зелений, сутінково-пурпуровий та космічно-чорний. І це ще не все. Pulse Pro у крижаному зеленому кольорі має свій власний зарядний пристрій, підібраний у відповідному кольорі, який продається окремо.

HMD Pulse+ та HMD Pulse

Молодші брати і посестри HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ і HMD Pulse, пропонують до 59 годин автономної роботи і ремонтопридатність першого покоління, в тих же трьох привабливих відтінках 2.

HMD Pulse Twilight Purple
HMD Pulse Twilight Purple

HMD Pulse+ оснащений 50-мегапіксельною задньою камерою та датчиком глибини, що дозволяє легко робити якісні знімки, в той час як HMD Pulse, останній девайс із першої серії оригінального тріо від HMD, забезпечує ідеальний баланс між доступністю, продуктивністю та ремонтопридатністю. Завдяки 13-мегапіксельній камері зі AI HDR та оптимізацією тону шкіри для отримання природно яскравих знімків.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його повноцінним інструментом для найрізноманітніших обчислень і перетворень. Подробиці Додаток "Калькулятор" на...

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком компенсується значущими оновленнями. Головне з них - поява Pro-версії...

Як налаштувати спалах в смартфонах Xiaomi для сповіщення про повідомлення та дзвінки

Операційні системи HyperOS і MIUI надають можливість налаштування світлодіодного спалаху на смартфонах Xiaomi/Redmi/POCO для сповіщення власника про вхідні дзвінки та повідомлення. Подробиці Це особливо корисно в...