Техно

Xiaomi Smart Band 9: вся відома інформація про «розумний» браслет наступного покоління

Smart Band 9 – очікуваний багатьма наступний крок у розвитку переносних пристроїв Xiaomi – перебуває у фокусі уваги шанувальників бренду. У цьому матеріалі зібрана вся відома на момент написання інформація про прийдешній аксесуар.

Подробиці

Дисплей і батарея

Наразі немає офіційних даних про розмір екрана, однак передбачається, що він буде поліпшений порівняно з попередньою моделлю. Також очікується, що акумуляторна ємність пристрою буде збільшена для забезпечення тривалого часу роботи без підзарядки.

NFC-версії

Згідно з відомостями з бази даних радіозв’язку, Smart Band 9 буде доступний у варіантах з- і без підтримки NFC. Кодові позначення пристрою, що фігурують у лістингу, – “M2345B1” і “M2346B1”.

Фітнес і здоров’я

З огляду на функціональність попередніх моделей, очікується наявність опцій на кшталт моніторингу серцевого ритму, відстеження сну і кисню в крові, разом з підтримкою безлічі спортивних режимів.

Интересное:

Світовий ринок

Аксесуар уже отримав регіональні сертифікати в ОАЕ та Індонезії, що вказує на намір Xiaomi випустити новинку за межами Китаю.

Можлива Pro-версія

На поточний момент інформації про версію Pro немає, проте досвід попередника вказує на можливість анонсу такої моделі в найближчому майбутньому.

Терміни презентації та ціни

Офіційна дата релізу і цінова політика поки не оголошені. Однак з урахуванням цінової стратегії Xiaomi, доцільно очікувати збереження доступності пристрою.

Последние новости:

Стартап из Калифорнии готов поставить Украине передовую линейку вооруженных БПЛА

Стартап Feloni Aero анонсировал запуск передового семейства беспилотных летательных аппаратов для укрепления обороноспособности Украины. Новая…

04.05.2024

POCO F6 тепер готовий до глобальної прем’єри: характеристики екрану, батареї та процесора

POCO F6 готовий до офіційного запуску після отримання останньої сертифікації, що підтверджує характеристики пристрою. Подробиці…

04.05.2024

POCO F6 теперь готов к глобальной премьере: характеристики экрана, батареи и процессора

POCO F6 готов к официальному запуску после получения последней сертификации, подтверждающей характеристики устройства. Подробности Новая…

04.05.2024

Мобільний оператор «Київстар» у перший день травня вніс корективи до тарифів: що змінилося

"Київстар" оголосив про внесення змін до деяких фірмових тарифних планів, що стосуються домашнього інтернету в…

04.05.2024

Мобильный оператор «Киевстар» в первый день мая внес коррективы в тарифы: что изменилось

"Киевстар" объявил о внесении изменений в некоторые фирменные тарифные планы, касающиеся домашнего интернета в рамках…

04.05.2024

Секретна функція HyperOS, яка мотивує довше тримати смартфони Xiaomi у заблокованому стані

HyperOS - остання версія операційної системи авторства "Сяомі" - пропонує користувачам низку значних поліпшень, включно…

04.05.2024