ГоловнаТехноXiaomi Smart Band 9: вся відома інформація про «розумний» браслет наступного покоління

Xiaomi Smart Band 9: вся відома інформація про «розумний» браслет наступного покоління

Smart Band 9 – очікуваний багатьма наступний крок у розвитку переносних пристроїв Xiaomi – перебуває у фокусі уваги шанувальників бренду. У цьому матеріалі зібрана вся відома на момент написання інформація про прийдешній аксесуар.

Подробиці

Дисплей і батарея

Наразі немає офіційних даних про розмір екрана, однак передбачається, що він буде поліпшений порівняно з попередньою моделлю. Також очікується, що акумуляторна ємність пристрою буде збільшена для забезпечення тривалого часу роботи без підзарядки.

NFC-версії

Згідно з відомостями з бази даних радіозв’язку, Smart Band 9 буде доступний у варіантах з- і без підтримки NFC. Кодові позначення пристрою, що фігурують у лістингу, – “M2345B1” і “M2346B1”.

Фітнес і здоров’я

З огляду на функціональність попередніх моделей, очікується наявність опцій на кшталт моніторингу серцевого ритму, відстеження сну і кисню в крові, разом з підтримкою безлічі спортивних режимів.

Світовий ринок

Аксесуар уже отримав регіональні сертифікати в ОАЕ та Індонезії, що вказує на намір Xiaomi випустити новинку за межами Китаю.

Можлива Pro-версія

На поточний момент інформації про версію Pro немає, проте досвід попередника вказує на можливість анонсу такої моделі в найближчому майбутньому.

Терміни презентації та ціни

Офіційна дата релізу і цінова політика поки не оголошені. Однак з урахуванням цінової стратегії Xiaomi, доцільно очікувати збереження доступності пристрою.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його повноцінним інструментом для найрізноманітніших обчислень і перетворень. Подробиці Додаток "Калькулятор" на...

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком компенсується значущими оновленнями. Головне з них - поява Pro-версії...

Як налаштувати спалах в смартфонах Xiaomi для сповіщення про повідомлення та дзвінки

Операційні системи HyperOS і MIUI надають можливість налаштування світлодіодного спалаху на смартфонах Xiaomi/Redmi/POCO для сповіщення власника про вхідні дзвінки та повідомлення. Подробиці Це особливо корисно в...