ГоловнаТехноСерія Xiaomi 15 зможе порадувати шанувальників компактних флагманів

Серія Xiaomi 15 зможе порадувати шанувальників компактних флагманів

Xiaomi є одним із перших брендів, який використовує найновіший флагманський кремній в своїх смартфонах, і ми очікуємо, що серія Xiaomi 15 продовжить цю тенденцію наприкінці 2024 року. Але що ще ми отримаємо з цими Android-телефонами розкрив новий витік інформації з Китаю.

Подробиці

Digital Chat Station стверджує на Weibo, що майбутня флагманська серія Xiaomi (нібито Xiaomi 15 і 15 Pro) працює на базі процесора Snapdragon 8 Gen 4 і цього місяця перейде на наступний етап тестування.

Крім того, автор стверджував, що «стратегія подвійного розміру 1,5K/2K» не змінилася. Ми припускаємо, що 1,5K відноситься до роздільної здатності екрана Xiaomi 15, а 2K відноситься до роздільної здатності дисплея Xiaomi 15 Pro. Незмінний підхід до розміру може бути гарною новиною для людей, які хочуть розумного розміру, але зручного для кишені флагманського смартфону. Стандартний Xiaomi 14 був трохи більшим, ніж Galaxy S24, але все ж набагато меншим, ніж телефони Ultra та Pro.

Інформація про Xiaomi 15

Digital Chat Station також стверджує, що обидва телефони будуть оснащені такою ж основною камерою Omnivision 50MP, що й поточні флагмани. Крім того, кажуть, що в телефонах використовуються нові батареї високої щільності на основі кремнію. У серії Xiaomi 14 уже використовуються кремнієві батареї високої щільності, але ми сподіваємося, що нова технологія батареї означає збільшену ємність або менший фізичний розмір батареї.

Нарешті, автор витоку, схоже, припускає, що незрозуміло, чи прийме Xiaomi нову перископну камеру та ультразвуковий сканер відбитків пальців. Ми припускаємо, що нова перископічна лінза та/або вдосконалений сканер відбитків пальців стосуватимуться моделі Pro.

Що стосується вікна запуску, раніше витік стверджував, що серія Xiaomi 15 почне масове виробництво у вересні, припускаючи, що китайський запуск відбудеться в 4 кварталі 2024 року. Але Xiaomi зазвичай запускає свої основні флагманські телефони в усьому світі на MWC наприкінці лютого.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...

Як звільнити до 60% пам’яті смартфонів Xiaomi шляхом архівування програм

Смартфони екосистеми "Сяомі" відомі інноваційними функціями і широкими можливостями налаштування. Однією з найприкметніших опцій є можливість архівування додатків, що дає змогу звільняти значну кількість...

Названо дату презентації та географію продажів перспективного смартфону Xiaomi 14 SE

"Сяомі" планує в червні представити нову модель смартфона Xiaomi 14 SE. Пристрій буде орієнтований на певні ринки Азії та низку європейських країн (на території...