ГоловнаТехноСтало відомо, чому Redmi K70 Pro позиціонується як AI-смартфон

Стало відомо, чому Redmi K70 Pro позиціонується як AI-смартфон

Учора у КНР відбулася презентація нових продуктів Redmi. На ній був показаний перший в історії флагман суббренду зі Snapdragon 8 Gen 3. Нову SoC від чіпмейкера Qualcomm отримав Redmi K70 Pro.

Подробиці

Він є найпотужнішим апаратом за всю історію Redmi. Кількість балів, що набираються ним в AnTuTu, перевищує 2,24 млн. Схожий результат у бенчмарку демонструє Xiaomi 14.

Стало відомо, чому Redmi K70 Pro позиціонується як AI-смартфон

Смартфон отримав випарну камеру великої площі та дев’ять датчиків для відстеження температури компонентів. Цікаво, що датчики встановлені у місцях монтажу не тільки процесора та АКБ, а й модулів тильної камери. За аналіз даних, які надходять із датчиків, відповідає ШІ. У компанії стверджують, що штучний інтелект застосовується у K70 Pro повсюдно. Саме тому він позиціонується як AI-смартфон. Нагадаємо, що свій перший AI-смартфон раніше пообіцяла представити Samsung. Його дебют на ринку відбудеться 17 січня. Таким чином китайський суббренд випередив південнокорейську корпорацію.

Стало відомо, чому Redmi K70 Pro позиціонується як AI-смартфон

З розробкою 6,67“ 2K-дисплея OLED C8 компанії допоміг виробник панелей TCL. Він має рекордну яскравість у 4 000 ніт. Жоден із представлених на ринку смартфонів похвалитися наявністю екрана з такою яскравістю не в змозі. У цьому плані Redmi K70 Pro є рекордсменом. Втім, незабаром встановлений ним рекорд буде побитий OnePlus 12.

 

Стало відомо, чому Redmi K70 Pro позиціонується як AI-смартфон

Основна камера апарату отримала інноваційний сенсор із 2 мкм пікселями. Компанія-виробник називає його «Мисливцем за світлом і тінню». Як допоміжні модулі в тильній камері встановлені надширококутний об’єктив і телеоб’єктив.

Стало відомо, чому Redmi K70 Pro позиціонується як AI-смартфон

Акумулятор флагманського апарату має стандартну ємність 5000 мА*год. Потужність комплектного зарядного пристрою K70 Pro дорівнює 120 Вт. Новинка поставляється на ринок з HyperOS «з коробки».

 

Найдоступніший смартфон із 12/256 ГБ коштує 460 USD. У топовій конфігурації з 24 ГБ/1 ТБ флагман пропонується до придбання за 615 USD. Виробник позиціонує K70 Pro як найдешевший апарат з Snapdragon 8 Gen 3 на ринку.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

POCO випустить свій перший бюджетний планшет зі стілусом та клавіатурою

Компанія "ПОКО" готується випустити перший у своїй історії планшетний ПК, підтвердженням чого є нещодавня реєстрація пристрою на євроазійській платформі ЄЕК під ім'ям "Tablet brand...

Redmi Note 13 Pro 5G порівняли з Nothing Phone 2a: всі відмінності

Redmi Note 13 Pro 5G і Nothing Phone 2a - два гідних конкурента в середньому сегменті ринку смартфонів. Незважаючи на зовнішню схожість, пристрої мають...

Розкрита частина характеристик бюджетного флагмана Xiaomi 14T Pro

Чутки з Китаю розкрили деякі деталі про майбутній смартфон Xiaomi 14T Pro, відомий у Піднебесній під ім'ям Redmi K70 Ultra. Подробиці За даними джерел, екран пристрою...