ГоловнаТехноBaseus випускає гарнітуру H1 Pro з активним шумозаглушенням -48 дБ

Baseus випускає гарнітуру H1 Pro з активним шумозаглушенням -48 дБ

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Baseus H1 Pro являє собою нову блютуз-гарнітуру з низкою вражаючих технічних характеристик.

Подробиці

Короткий опис новинки

Шумозаглушення. Головною перевагою H1 Pro є можливості шумозаглушення. Гарнітура використовує активне шумозаглушення (ANC) і пасивну шумоізоляцію (PNI) для досягнення ефективного блокування навколишнього шуму до -48 дБ.

Аудіопротокол LHDC. Аксесуар підтримує аудіопротокол LHDC, забезпечуючи передачу звуку у форматі 24 біт/96 кГц. LHDC вважається більш високоякісним аудіокодеком порівняно зі стандартами на кшталт SBC і AAC.

Динаміки. Пристрій може похвалитися 40-мм повнодіапазонним динаміком і 10-мм твітером, забезпечуючи високу якість звуку з широким частотним діапазоном.

Просторові звукові ефекти. Гарнітура підтримує просторові звукові ефекти, створюючи більш захоплююче враження від прослуховування.

Bluetooth 5.3. Для підключення до пристроїв аксесуар використовує Bluetooth 5.3, забезпечуючи стабільне і високошвидкісне з’єднання.

Автономність. H1 Pro може працювати до 80 і до 60 годин за вимкненого і ввімкненого шумозаглушення відповідно. Швидкий з/п дає змогу отримати 2 години повноцінної роботи після всього 10 хвилин заряджання.

Замість резюме

Baseus H1 Pro надає користувачеві набір видатних характеристик, що роблять аксесуар привабливим варіантом для тих, хто шукає якісні блютуз-гарнітури з функцією шумозаглушення.

Головні новини: