ГоловнаТехноSteam через оновлення додасть нову функцію для геймерів з геймпадами для PlayStation

Steam через оновлення додасть нову функцію для геймерів з геймпадами для PlayStation

Оновлення Steam привносить позитивні зміни для власників контролерів PlayStation. Це означає, що користувачі DualSense/DualShock можуть з легкістю знаходити ігри, які повністю підтримуються зазначеними пристроями. Ця новина має порадувати геймерів, які віддають перевагу контролерам PS під час гри на ПК.

Подробиці

Апдейт привносить у Steam спеціальну сторінку Controller-Hub, на якій любителі мережевих баталій зможуть шукати ігри залежно від типу контролера, включно з Xbox/DualSense/DualShock.

Фільтри для моніторингу ігор також доступні в розділі “Пошук”. Користувачі можуть фільтрувати бібліотеки ігор за типом підтримуваного контролера.

Оновлення також включає зміни в навігацію по платформі. Сторінки магазинів для кожної гри відтепер відображатимуть сумісні контролери, а також вказуватимуть на повну або часткову підтримку (повна підтримка дає змогу виконувати майже всі очікувані від контролера звичайні дії/взаємодії, тоді як часткова підтримка іноді може відображати неправильні значки кнопок).

Перераховані вище новації роблять використання контролерів PS на платформі Steam зручнішим і привабливішим для користувачів, надаючи їм більше інструментів для вибору ігор і більше комфорту під час ігрового процесу.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Бюджетний флагман Xiaomi 15 з HyperOS: названо терміни прем’єри в Китаї та за його межами

Смартфон Xiaomi 15 може бути анонсовано протягом найближчого півріччя, інформує Gizmochina з посиланням на неназваних представників розробника та авторитетного "зливщика інсайдів" DCS. Детально Графік поширення "п'ятнадцятки",...

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його повноцінним інструментом для найрізноманітніших обчислень і перетворень. Подробиці Додаток "Калькулятор" на...

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком компенсується значущими оновленнями. Головне з них - поява Pro-версії...