ГоловнаТехноPOCO M6 Pro 4G готують до презентації: попередні деталі

POCO M6 Pro 4G готують до презентації: попередні деталі

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

У майбутньому асортименті продукції “Сяомі” виявлено новинки. Позавчора була представлена інформація про сертифікацію “розумного” браслета Smart Band 8 Pro за межами Китаю, а сьогодні вперше з’явилися дані про новий смартфон POCO M6 Pro 4G.

Подробиці

Телефон успішно впорався з сертифікаційними формальностями IMDA. Згаданий у базі даних регулятора номер моделі – 2312FPCA6G. Ця стадія є першим кроком на шляху комерційного впровадження POCO M6 Pro 4G в Європі та Азії.

POCO M6 Pro 4G готується для підключення: попередні деталі

Незважаючи на обмежені відомості після першої сертифікації, номер моделі натякає на те, що новинка є версією Redmi Note 13 4G, що продається в Китаї (повністю ідентичний номер за винятком останньої літери – G замість C – перша з яких означає Global, а друга – China).

Якщо версія про “однаковість” обох смартфонів правильна, то POCO M6 Pro 4G приросте OLED-екраном 120 Гц/FHD+ і сучасним процесором Qualcomm.

Перспективній моделі пророкують поліпшену, як порівняти з Redmi Note 13 4G, оптику з камерами більшої роздільної здатності, включно з головним модулем від Sony з функцією оптичної стабілізації OIS.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: