ГоловнаТехноОпубліковано офіційні зображення Redmi K70 Pro з текстурою «чорнильне перо»

Опубліковано офіційні зображення Redmi K70 Pro з текстурою «чорнильне перо»

Протягом останніх трьох днів Xiaomi ділилася з громадськістю подробицями про бюджетний апарат Redmi K70E. Тепер настала черга флагмана лінійки. Сьогодні китайський вендор оприлюднив офіційні зображення Redmi K70 Pro.

Подробиці

Задня кришка апарату має текстуру «чорнильне перо». Блок камер надійно захищений від зовнішнього впливу 1,3 мм надміцним склом.

Опубліковані офіційні зображення Redmi K70 Pro з текстурою "чорнильне перо"

Роздільна здатність основного сенсора становить 50 Мп. Судячи з напису поруч із камерою, вона забезпечує х2 оптичний зум. Ходили чутки, що старші моделі лінійки отримають металеву рамку. Вони підтвердились. Рамка базового K70 та флагманського K70 Pro дійсно виконана з металу.

Опубліковані офіційні зображення Redmi K70 Pro з текстурою "чорнильне перо" Опубліковані офіційні зображення Redmi K70 Pro з текстурою "чорнильне перо" Опубліковані офіційні зображення Redmi K70 Pro з текстурою "чорнильне перо"

У відповідності до даних Ice Universe найдоступніша версія K70 Pro на ринку з 12/256 ГБ коштуватиме 545 USD. Нова лінійка Redmi дебютує на китайському ринку 29 листопада.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно