ГоловнаТехноXiaomi анонсувала навушники Redmi Buds 5 Pro напередодні урочистої церемонії з дня...

Xiaomi анонсувала навушники Redmi Buds 5 Pro напередодні урочистої церемонії з дня заснування бренду Redmi

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” готується збагатити ринок компактних переносних аксесуарів Pro-версією навушників Redmi Buds 5. Одна з головних переваг перспективної новинки – функція шумозаглушення.

Подробиці

Пристрій уже доступний для купівлі на платформі JD.com за ціною в районі $56 у перерахунку з юанів (проти $28 у аналога в базовому виконанні). Покупцям Redmi Buds 5 Pro також доступне лімітоване видання AAPE за ціною в районі $40.

Новинка доступна в різних кольорах, включно з білосніжним Snow White, насичено чорним Obsidian Black і синім Ice Porcelain Blue.

Цільова аудиторія навушників – любителі сучасних високоякісних рішень за доступною ціною. Орієнтовна дата презентації гарнітури – 29 листопада (на церемонії святкування 10-річчя від дня заснування бренду “Редмі”). Там же громадськості будуть представлені смартфони серії K70.

Раніше базова версія Redmi Buds 5 встановила високий стандарт серед бездротових навушників завдяки чудовим характеристикам і доступній ціні (шумопоглинання, 40-годинна автономність за умови використання футляра, підтримка Bluetooth 5.3, незалежна акустична система, високоточна котушка на 1,6 м, опція швидкого заряджання і титанова мембрана на 12,4 мм за технологією Netease Cloud Music).

Головні новини: