ГоловнаТехноБраслет Xiaomi Smart Band 8 Pro готується до глобального запуску: відома дебютна...

Браслет Xiaomi Smart Band 8 Pro готується до глобального запуску: відома дебютна промо-ціна

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” після кількох місяців мовчання про браслет Smart Band 8 Pro демонструє готовність вивести аксесуар на світовий ринок. На це вказує успішне проходження пристроєм чергових сертифікаційних формальностей.

Подробиці

Регулятор SIRIM дав позитивний висновок про новинку з номером M2333B1. Успішна сертифікація означає неминучість дебюту новинки на території країн Європи, Латинської Америки та Азії.

Браслет Xiaomi Smart Band 8 Pro готується до глобального запуску: можлива дебютна промо-ціна

Smart Band 8 Pro відрізняється від попередньої моделі дизайном (використання ремінців із широкого спектра матеріалів на кшталт тканини, металу, штучної шкіри тощо). Браслет може похвалитися поліпшеним OLED-екраном 1,74″/60 Гц/336PPI.

Серед доступних можливостей – опція цілодобового моніторингу серцевого ритму, відстеження якості сну, рівня стресу, наявність 150+ спортивних режимів, функція виміру насиченості крові киснем і вбудований модуль GPS.

Браслет Xiaomi Smart Band 8 Pro готується до глобального запуску: можлива дебютна промо-ціна

Батарейка на 289 мА/год. забезпечує до двох тижнів автономної роботи.

Очікувана роздрібна ціна в Європі – €79,99. При цьому Мережею гуляють чутки про можливість пропозиції розробником промо-знижок, завдяки яким на перших порах пристрій буде доступний за ціною в районі €50.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: