ГоловнаТехноВіце-президент Geely показав фото, зняті на камеру конкурента Xiaomi 14

Віце-президент Geely показав фото, зняті на камеру конкурента Xiaomi 14

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Незважаючи на майбутню прем’єру лінійки Meizu 21, компанія-виробник не поспішає розкривати технічні характеристики апаратів, що входять до її складу. Цього тижня віце-президент Geely несподівано оприлюднив кілька фотознімків, знятих на камеру одного з пристроїв нової серії.

Подробиці

Генеральний директор Meizu вирішив наслідувати приклад віце-президента автовиробника. Він опублікував ще дві фотографії.

Віце-президент Geely показав фото, зняті на камеру конкурента Xiaomi 14 Віце-президент Geely показав фото, зняті на камеру конкурента Xiaomi 14

Три перші фото були зняті на один із смартфонів Meizu 21 на світанку. Нижче можна побачити знімки, зроблені на заході сонця. Оскільки фотографії були опубліковані не в оригінальній роздільній здатності, дати справедливу оцінку їх якості складно.

Віце-президент Geely показав фото, зняті на камеру конкурента Xiaomi 14

Прем’єру нової лінійки заплановано на 30 листопада. Вона включає базовий апарат Meizu 21, а також більш просунуту версію Meizu 21 Pro. Мобільні пристрої позиціонуються китайською компанією як прямі конкуренти смартфонів сімейства Xiaomi 14.

Головні новини: