ГоловнаТехноRedmi Note 13 Pro сертифіковано вслід за Note 13

Redmi Note 13 Pro сертифіковано вслід за Note 13

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Анонсований у вересні-2023 смартфон Redmi Note 13 Pro близький до прем’єрного показу за межами Китаю. На це вказує успішне проходження сертифікаційних формальностей у Таїланді відповідно до вимог локального регулятора NBTC.

Подробиці

У лістингу організації апарат згадано під символьним позначенням 23117RA68G. Близько місяця тому сертифікат про відповідність пристрою вимогам американського ринку видала Федеральна комісія США з комунікацій (англ. FCC).

Redmi Note 13 Pro вслед за США сертифицирован в Таиланде

Крім того, Note 13 Pro раніше потрапив до рук команди випробувачів GeekBench. Пристрій протестували на продуктивність і він продемонстрував чудові результати за одно- і мультиядерним “прогонами”.

Завдяки бенчмарк-платформі громадськість змогла отримати трохи технічної інформації про характеристики і можливості новинки (набір процесорів Snapdragon 7s Gen 2, операційна система “Андроїд 13”, оперативка об’ємом до 8 Гб включно, захист скла за горилівським стандартом Corning Glass Victus, екран AMOLED 6,67″/FHD+/120 Гц тощо).

За оптику новинки, імовірно, відповідають камери на 200/8/2 Мп (головна) і 16 Мп (фронтальна), а за тривалість автономної роботи – АКБ на 5100 мА/год. До батареї додається адаптер для швидкої зарядки на 67W. Очікуваний тандем оболонок – MIUI 14/Android 13.

Інформації про ціну і терміни прем’єри поки немає.

Стрічка новин: