ГоловнаТехноXiaomi опублікувала першу версію HyperOS для п'яти смартфонів

Xiaomi опублікувала першу версію HyperOS для п’яти смартфонів

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Після анонсу HyperOS компанія “Сяомі” невпинно працює над випуском перших стабільних версій перспективної операційки, яка приходить на зміну популярній MIUI.

Подробиці

Нова платформа обіцяє підвищену продуктивність і покращений рівень безпеки. Примітно, що HyperOS була розроблена з чистого аркуша з урахуванням досвіду попередніх версій MIUI і задіяння технології штучного інтелекту.

Згідно з інформацією від GSMChina, “Сяомі” опублікувала у своєму репозиторії перші п’ять стабільних апдейтів HyperOS, які нині перебувають на етапі внутрішнього тестування і незабаром будуть доступні для широкої аудиторії.

Xiaomi опублікувала першу версію HyperOS для п'яти пристроїв екосистеми

Три з цих оновлень орієнтовані виключно на внутрішньокитайський ринок і призначені для новітніх продуктів екосистеми: планшета Xiaomi Pad 6 Max і смартфонів Redmi K60 Pro і Xiaomi 13 Ultra. Два інших апдейта передбачається поширити на міжнародні версії смартфонів Xiaomi 13T і Xiaomi 12T.

Такий алгоритм дії “Сяомі” дає змогу зрозуміти, які саме пристрої стануть першими володарями HyperOS у Китаї та за його межами, зазначають експерти.

Найближчими тижнями Xiaomi представить додаткові оновлення для інших моделей. Орієнтовна дата початку поширення прошивки – грудень-2023 або перші місяці 2024 року.

Стрічка новин: