ГоловнаТехноІлон Маск звинуватив Media Matters у спробі знищити соцмережу X

Ілон Маск звинуватив Media Matters у спробі знищити соцмережу X

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Минулого тижня Ілон Маск анонсував подачу «термоядерного позову» до Media Matters, яка звинуватила сервіс мікроблогів X у симпатії до антисемітів. Через ці звинувачення компанія втратила кілька великих рекламодавців. Мільярдер виконав свою обіцянку. Юристи X ініціювали судовий розгляд із Media Matters.

Подробиці

У поданому ними позові стверджується, що некомерційна організація спробувала знищити платформу X шляхом маніпулювання даними. Після оприлюднення Media Matters звіту від співпраці з X відмовилися Comcast, Apple, IBM, Paramount, Disney та інші великі рекламодавці.

У звіті стверджується, що рекламні оголошення всесвітньо відомих брендів демонструються користувачам X поряд з постами з цитатами Гітлера, запереченням Голокосту та ін. Позиція юристів X зводиться до того, що наведені в документі зображення було сфабриковано з метою витіснення найбільших рекламодавців із соцмережі.

Media Matters була заснована у 2004 році. Широку популярність некомерційна організація отримала завдяки критиці ЗМІ. Вона позиціонує себе як прогресивний дослідницький центр, що веде всебічний моніторинг американських ЗМІ з метою протидії дезінформації.

Головні новини: