ГоловнаТехноXiaomi опублікувала фінансовий звіт за III квартал 2023 року з рекордними темпами...

Xiaomi опублікувала фінансовий звіт за III квартал 2023 року з рекордними темпами відновлення

“Сяомі” представила фінансовий звіт за III квартал 2023 року із загальною виручкою в розмірі ¥70,9 млрд ($9,92 млрд).

Подробиці

Скоригований чистий прибуток склав ¥6 млрд ($840 млн, +182,9%). Цей успішний результат пов’язаний з постійними інвестиціями в інновації, включно з НДДКР (науково-дослідні та дослідно-конструкторські роботи, – ред.).

Зазначається, що група “Сяомі” досягла безпрецедентно високого рівня валової маржі в 22,7% і акумулювала рекордний запас грошових коштів в обсязі ¥127,6 млрд ($17,8 млрд).

Визначальним фактором успіху стала стратегія розвитку фірмової екосистеми під назвою “Люди, автомобіль, дім”, де ключовим елементом є універсальна операційка HyperOS, над якою протягом 7 років працював колектив із понад 5 000 інженерів.

Продажі нової серії Xiaomi 14 перевалили на 1 млн пристроїв за лічені дні, а валова маржа оновила черговий історичний рекорд, досягнувши 16,6%.

“Сяомі” успішно розвивається в індустрії споживчих товарів та IoT (історичний максимум за виручкою в ¥20,7 млрд або $2,8 млрд при валовій маржі в 17,8%). Платформа AIoT вже пов’язана з 699 млн IoT-пристроїв, а кількість активних користувачів застосунку Mi Home демонструє щомісячний приріст на 16% (84 млн осіб до кінця звітного періоду).

На глобальному ринку смартфонів “Сяомі” тримається в ТОП-3 протягом тринадцяти кварталів поспіль. Інтернет-бізнес китайського техногіганта також процвітає: ¥78,125 млрд ($10,9 млрд) за валової маржі в 74,4%.

Крім технологій та інновацій, “Сяомі” приділяє увагу екологічній складовій. У планах групи на найближчі півтора десятиліття – досягнення вуглецевої нейтральності та використання поновлюваних джерел енергії на 100%.

У соціальній сфері китайський техногігант уже 3 роки поспіль визнається виданням “Форбс” одним із найкращих роботодавців планети, що підтверджує рішучість керівництва й надалі вносити значний внесок у суспільний добробут і освіту (зокрема й завдяки реалізації ініціатив на кшталт фірмової стипендіальної програми і Фонду суспільного добробуту).

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У Мережі з’явилася перша інформація про смартфони серії iPhone 17

Мережа приросла інформацією про перспективний iPhone 17. Перераховані нижче відомості надані аналітиком корпорації Haitong International Securities Джеффом Пу. Подробиці Згідно з експертом, сімнадцяте сімейство зазнає істотних...

Через 25 років HMD анонсує найпопулярніший телефон Nokia

Це мобільний телефон, який сформував ціле покоління. І тепер, через 25 років після свого першого випуску, легендарна Nokia 3210 від компанії Human Mobile Devices...

Xiaomi скоро представить Mix Fold 4 та Mix Flip: основні оновлення

"Сяомі" планує випустити нові моделі складних смартфонів цього року. Йдеться про "розкладачки" Mix Fold 4 і Mix Flip, стверджує авторитетний "генератор інсайдів" Digital Chat...