ГоловнаТехноXiaomi відзвітувала про вражаючу динаміку продажів смартфонів Xiaomi 14

Xiaomi відзвітувала про вражаючу динаміку продажів смартфонів Xiaomi 14

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

У третій чверті виторг Xiaomi склав 10 млрд USD. Чистий прибуток збільшився на 182,9%, до 840 млн. USD. Компанія накопичила 17,8 млрд. USD грошових резервів. Це випливає з оприлюдненої квартальної звітності.

Подробиці

Витрати китайського вендора на R&D у звітному періоді склали 700 млн. USD. Це на 22% більше, ніж у 2022 року. Частка задіяних у НДДКР співробітників перевищила 53%.

Прибуток компанії від продажу мобільних пристроїв зростає три квартали поспіль. У структурі сукупних доходів його частка сягнула 16,6%. У квартальній звітності наголошується на тому, що в перший день продажів Xiaomi 14 компанії вдалося реалізувати на китайському ринку понад 1 млн одиниць смартфонів, що стало новим абсолютним рекордом.

Споживчі товари та IoT-пристрої принесли Xiaomi 3 млрд. USD. Кількість сполучених з платформою Xiaomi AIoT девайсів досягла 700 млн. одиниць. Місячна аудиторія пристроїв Mijia зросла на 16%, до 84 млн. користувачів. Кількість споживачів, які експлуатують одночасно п’ять і більше IoT-пристроїв, збільшилась на 25,9%, до 13,7 млн.

Стрічка новин: