ГоловнаТехноВипущено ігрову консоль Ayaneo Slide з висувним 6-дюймовим дисплеєм і клавіатурою

Випущено ігрову консоль Ayaneo Slide з висувним 6-дюймовим дисплеєм і клавіатурою

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Ринок ігрових портативних ПК приріс приставкою Ayaneo Slide з чудовим набором технічних характеристик на чолі з IPS-екраном 6″/1080p., що гарантує високу яскравість, широке колірне охоплення і належну щільність пікселів.

Подробиці

Усередині новинки встановлено чип-систему Ryzen 7 7840U від AMD зі складною системою охолодження “3 + 2”, що включає три мідні трубки і дві термопасти для ефективного охолодження. Усе це дає змогу аксесуару працювати з TDP 28W без перегрівання.

Випущений ігровий портативний комп'ютер Ayaneo Slide з висувним 6-дюймовим дисплеєм і фізичною клавіатурою

Інша важлива особливість моделі – QWERTY-клавіатура з підекранним RGB-підсвічуванням (“клава” дає змогу пристрою зсуватися і зберігати меншу площу). Екран може нависати в діапазоні кутів від 10° до 30°.

Керування здійснюється за допомогою контролера Master з чутливими кнопками, джойстиками і лінійними тригерами (і ті, і інші з ефектом Холла для забезпечення високоточної гри). Приставка має хороші можливості підключення і зберігання даних, включно з парою портів USB4 Type-C, укупі зі слотом для TF-карт, а також з твердотільним накопичувачем M.2 2280 PCIe 4.0 об’ємом до 4 Тб.

Випущений ігровий портативний комп'ютер Ayaneo Slide з висувним 6-дюймовим дисплеєм і фізичною клавіатурою

До всього цього додаються Wi-Fi 6E/Bluetooth 5.2 і АКБ на 46,2 Вт/год із підтримкою швидкої зарядки PD.

Вартість Ayaneo Slide у версії 16/512 Гб стартує з позначки $699 для учасників краудфандингу. У стандартному роздробі приставка буде пропонуватися за мінімальною ціною $899.

Головні новини: