ГоловнаТехноРезультати тестування ігрового смартфону Red Magic 9 Pro розміщено на AnTuTu

Результати тестування ігрового смартфону Red Magic 9 Pro розміщено на AnTuTu

Нове покоління ігрових смартфонів Red Magic від компанії “Нубія” буде представлено 23 листопада. Лістинг бенчмарк-платформи AnTuTu для моделі 9 Pro розкриває ключові характеристики пристрою.

Подробиці

Згідно з лістингом, модель працюватиме на куалкомівській чип-системі Snapdragon 8 Gen 3, створеній за 4-нм техпроцесом TSMC. Підсумки “прогону” відображають вражаючу продуктивність із сумарною оцінкою 2 290 773 бали. Результат досягнуто шляхом підсумовування оцінок за пам’ять, CPU, GPU, UX (457 734 + 516 397 + 904 492 + 412 150 відповідно).

Результати тестування Red Magic 9 Pro розміщено на AnTuTu

Зазначено, що апарат буде оснащений пам’яттю до 24 Гб/1 ТБ (LPDDR5/UFS 4.0) і функціонуватиме під управлінням Android 14.

Пристрій продемонстрував високу продуктивність у кількох іграх, включно з Genshin Impact (у ній середня частота кадрів склала 60,16 к/с за споживання енергії на рівні 4831,19 МВт за півгодини ігрового процесу).

Зазначається, що Red Magic 9 Pro перевершив основних конкурентів, включно з iQOO 12 Pro і Xiaomi 14 Pro, і за енергоспоживанням, і за частотою кадрів.

Відсутні подробиці про геймерську новинку бренду Nubia будуть оприлюднені на церемонії презентації вже завтра.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...

З HyperOS смартфони Xiaomi отримують одну з найкращих функцій iPhone

Оновлення до HyperOS дозволяє користувачам Xiaomi/Redmi/POCO використовувати HyperOS Magic Crop - аналог функції Magic Snip, яка вважається однією з найкращих в історії iPhone. Подробиці Ця опція...