П’ятниця, 17 Травня, 2024
ГоловнаТехноGoogle представляє нову функцію «Нотатки» для результатів пошуку

Google представляє нову функцію «Нотатки» для результатів пошуку

Гуглівський застосунок “Пошук” приріс функцією “Нотатки” для додавання анотацій до результатів пошукової видачі в Мережі та ще кількома корисними опціями.

Подробиці

Коментарі користувачів до результатів пошуку будуть загальнодоступними. Такий підхід, за задумом ініціаторів новинки, посприяє додаванню “корисного шару людських думок у результати пошукової видачі”. Завсідники Мережі отримають можливість ділитися анотаціями через посилання в e-mail, розширюючи тим самим способи обміну інформацією.

Google представляє нову функцію «Примітки» для результатів пошуку

Доступ до “Нотаток” досягається шляхом підключення через Search Labs. Після активації опції під результатами пошукової видачі з’являться кнопки для додавання/перегляду нотаток з кольоровими зображеннями і шрифтами для більш виразного вигляду. Це нововведення поки доступне лише для американських та індійських користувачів.

Крім того, в арсеналі Google з’явилася опція “Follow” для відстеження конкретних пошукових запитів. Стежачи за запитом, користувачі отримуватимуть оновлення та повідомлення про події, пов’язані з обраною темою. Опція доступна американською англійською мовою в застосунку Google і мобільних версіях браузерів Safari та Chrome.

Американський техногігант також поліпшив функцію “Перспективи”, що включає контент із форумів і соцмереж у результати пошуку. Спочатку новинка з’явиться для пошуку на настільних ПК у США і міститиме більше інформації про авторів (фото профілів, кількість передплатників тощо).

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярне