ГоловнаТехноYouTube запускає штучний інтелект для преміум-користувачів

YouTube запускає штучний інтелект для преміум-користувачів

“Ютуб” представив низку нових функцій для власників Premium-акаунтів. Презентовані напередодні опції націлені на поліпшення якості перегляду, персоналізацію та ексклюзивність.

Подробиці

Одним із ключових нововведень є експериментальний інструмент розмовного ШІ для більш інтерактивної взаємодії з відеоконтентом (дає змогу ставити прямі запитання англійською мовою).

Команда потокового сервісу заявила про інтеграцію ШІ з коментарями для полегшення взаємодії контент-мейкерів із цільовою аудиторією з метою поліпшення формування тематичних спільнот.

Передплатникам YouTube Premium також обіцяно додаткові рекламні бонуси на кшталт пробних версій Discord Nitro і PC Game Pass, укупі зі всілякими внутрішньоігровими заманухами.

“Ютуб” також підвищує якість відео для Premium-користувачів на всіх платформах, починаючи від андроїд і веб – закінчуючи смарт-телевізорами. Завдяки цьому власники преміальних акаунтів отримали можливість насолоджуватися автоматичним включенням версій з підвищеним бітрейтом.

І, нарешті, команда сервісу ввела в ужиток набір значків для власників Premium-акаунтів з метою маркування досягнень кожного користувача на платформі, залежно від лояльності та активності.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...