ГоловнаТехноВипущено твердотільний накопичувач Samsung T5 Evo з об'ємом пам'яті до 8 ТБ

Випущено твердотільний накопичувач Samsung T5 Evo з об’ємом пам’яті до 8 ТБ

Корпорація “Самсунг” збагатила ринок твердотільних накопичувачів новинкою під назвою T5 Evo, відмінними рисами якої є надійність, компактні розміри та кілька конфігурацій пам’яті до 8 ТБ включно.

Подробиці

Новий SSD-накопичувач позиціонується розробниками як міцніша, компактніша і доступніша альтернатива T9. Габаритні розміри пристрою – 9,5 х 4,0 х 17 см при вазі 102 грами.

Металевий корпус із прогумованими деталями гарантує надійний захист флеш-пам’яті V-NAND, включно зі збереженням працездатності при падінні з висот до 2 м. Новинка обладнана ручкою для кріплення до сторонніх предметів.

Дизайн T5 Evo вирізняється мінімалізмом і простотою. Порт USB-C класу USB 3.2 Gen 1, що забезпечує швидкість передавання даних 5 Гбіт/сек, сусідить із невеликим світлодіодом. Новинка може похвалитися архітектурою Dynamic Thermal Guard, яка запобігає перегріванню і тепловому дроселюванню навіть при тривалих навантаженнях.

Заявлена швидкість читання і запису T5 Evo в 460 Мб/сек. вважається відносно низьким показником. Проте, пристрій залишається доступним і надійним SSD-накопичувачем.

Вартість версій на 2, 4 і 8 ТБ варіюється від $349,99 до $649,99.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...