ГоловнаТехноКількість попередніх замовлень на Meizu 21 б'є рекорди

Кількість попередніх замовлень на Meizu 21 б’є рекорди

За першу добу з моменту відкриття попередніх замовлень на перспективний смартфон Meizu 21 кількість заявок від громадян, які бажають обзавестися пристроєм, перевалила за 100 000.

Подробиці

Можливість оформлення попередніх замовлень відкрилася 15 листопада, а вже 16-го компанія-виробник відзвітувала про рекордну кількість заявок із символічним депозитом в ¥1 (близько 14 центів).

Покупцям пристрою за процедурою попереднього замовлення обіцяно низку бонусів, починаючи від 3-річної розширеної гарантії та субсидії на обмін – закінчуючи пріоритетною доставкою та комплектом “розумної” гарнітури Meizu AR за ¥999 (близько $140).

Кількість попередніх замовлень на Meizu 21 б'є рекорди

Особливу увагу привертають гарантійні зобов’язання обслуговувати смартфон протягом 3 повних років. Покупців, телефони и яких не зазнали шкоди з вини користувачів, закликають звертатися до офіційних центрів “Мейзу” за безкоштовним постпродажним обслуговуванням.

Meizu 21 може похвалитися самсунгівським екраном AMOLED 6,55″, який облямований симетричними 1,74-міліметровими рамками по периметру. І базова, і Pro-версія пристрою працюють на чип-системі Snapdragon 8 Gen 3. Головна камера обох моделей має роздільну здатність 50 Мп і підтримує OIS.

Також обидві версії отримають модулі “телефото” і “надширококутник” (останній у Pro-версії буде доповнено перископом). Обидва варіанти приростуть швидкою зарядкою на 80W. При цьому варіант Pro матиме більш ємний акумулятор на 5020 мА/год. проти 4800 мА/год. у стандартної моделі.

Передзамовлення на Meizu 21 триватимуть до вечора, 30 листопада.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Названо кращі смартфони 2024 року, які «не кусаються у ціні»

Щороку в Україні продається понад 1 млн смартфонів. Кожен хоче відчути технологічну новинку першим, і часто, при виході нових моделей, летить змінювати свої старі...

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні World Champions Edition. При створенні пристрою розробники черпали натхнення...

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...