ГоловнаТехноЗахищений Samsung Galaxy XCover 7 з'явився на Geekbench із ключовими характеристиками

Захищений Samsung Galaxy XCover 7 з’явився на Geekbench із ключовими характеристиками

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Бенчмарк-платформа Geekbench приросла характеристиками перспективного смартфона Galaxy XCover 7. Апарат фігурує в базі даних під модельним номером SM-G556B.

Подробиці

Згідно з лістингом, результати тестів показують одноядерну продуктивність на рівні 663 балів і багатоядерну – 1867. Це свідчить про можливу наявність у пристрої медіатеківського набору процесорів Helio G99, до якого додається графічний чип Mali-G57 MC2 і центральний процесор на частоті 2,20 ГГц. Заявлений об’єм оперативки протестованого апарату – 6 Гб. За управління відповідає операційка Android 14.

Samsung Galaxy XCover 7 появился на Geekbench с ключевыми характеристиками

XCover 7, ймовірно, продовжить традиції попередників і потішить покупців міцною конструкцією, довговічністю і відповідністю американському мілітарному стандарту MIL-STD-810H і “вологопилозахисному” IP68.

Дисплейна панель смартфона облямована значними обідками, а selfie-модуль розміщений у вирізі, стилізованому під краплю води.

XCover 7 оснащено одинарною тильною камерою з червоним акцентним кільцем по колу, на відміну від подвійної камери попередника. Задня панель, судячи з останніх витоків, є знімною з рифленим малюнком. Не виключена наявність знімної батареї.

Очікується, що XCover 7 являє собою захищену версію Galaxy A55 5G. Прогнозована вартість пристрою – $599.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: