ГоловнаТехноВласники старих MacBook зіткнулися з масовим виходом екранів з ладу

Власники старих MacBook зіткнулися з масовим виходом екранів з ладу

Сервісні центри Apple зафіксували появу нового тренду. Йдеться про збільшення кількості скарг на вихід з ладу екранів MacBook Pro. За даними Forbes, найчастіше з цією проблемою стикаються власники моделей A1989, A2251, A2289, A2338 і A2141, випущених в 2019-2020 роках.

Подробиці

Майже в 100% випадках причиною виходу з ладу екранів є сміття і пил, що осідають на шлейфі. При відкритті кришки лептопа вони наносять йому ушкодження, із-за яких на екрані починають з’являтися смуги, артефакти і плями. В окремих випадках дисплей виходить з ладу повністю, після чого перестає відображати зображення.

Власники старих MacBook зіткнулися з масовим виходом екранів з ладу

Цікаво, що власники новіших моделей портативних комп’ютерів з процесорами M1, M2 і M3 з такою проблемою не стикаються. Це пояснюється тим, що встановлені в них шарніри отримали додатковий захист від бруду. Чому весь цей час корпорація Apple зберігала мовчання, ясно не до кінця.

Власники старих MacBook зіткнулися з масовим виходом екранів з ладу

Співробітники сервісних центрів рекомендують власникам старих ноутбуків проводити чищення корпусу в області екрану на регулярній основі. За даними Forbes, в співтоваристві Apple і на форумі Reddit опубліковані сотні скарг від потерпілих від цієї проблеми користувачів. Вони звинувачують компанію-виробника в непередбачливості.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно