П’ятниця, 17 Травня, 2024
ГоловнаТехноНові моделі iPhone отримають «небачену раніше автономність» завдяки покращеним OLED-дисплеям

Нові моделі iPhone отримають «небачену раніше автономність» завдяки покращеним OLED-дисплеям

Перспективні моделі iPhone можуть здивувати користувацьку спільноту небаченою ніколи раніше автономністю, стверджують журналісти The Elec.

Подробиці

Забезпечувати рекордні показники “яблучники”, за даними видання, планують за рахунок осучаснених OLED-екранів, виробництвом яких займається компанія Samsung Display. Фахівці останньої збираються задіяти в лицьових панелях новий синій фосфоресціюючий матеріал. Його використання призведе до зниження енергоспоживання і, як наслідок, до збільшення часу автономної роботи майбутніх iPhone.

Подробиці про інноваційний матеріал не розголошуються, проте співрозмовники The Elec обіцяють “колосальний ривок” у частині продовження часу автономної роботи пристроїв. При цьому згадана технологія навряд чи буде реалізована на серійних айфонах протягом двох найближчих років. Іншими словами, появу перспективного нововведення варто очікувати не раніше 2026 року.

Якщо “яблучники” продовжать презентувати нові айфони з поточною періодичністю, то першим “носієм” проривної технології стане iPhone 18, вважають інформатори видання.

Фосфоресціюючий матеріал в OLED-панелях має важливе значення для світловіддачі, проте розробка нового рішення йде не зовсім гладко. Проте, якщо технологію буде доведено до розуму, моделі iPhone з багаторазово збільшеною автономністю можуть спровокувати небачений ніколи раніше “фурор і ажіотаж” на ринку смартфонів, вважають фахівці.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярне