ГоловнаТехноiPhone SE 4 показано на нових концептуальних рендерах

iPhone SE 4 показано на нових концептуальних рендерах

Перспективний iPhone SE 4 буде візуально схожий з айфонами чотирнадцятої та п’ятнадцятої серій.

Подробиці

“Яблучники” не оновлювали модельний ряд iPhone SE з березня-2022. Настільки затяжний простій може свідчити про підготовку приємних сюрпризів для потенційних покупців. Новий набір концепт-рендерів пролив світло на дизайн майбутньої новинки, яка на представлених напередодні картинках нагадує один з нещодавно випущених iPhone.

Apple iPhone SE 4 показано на нових концептуальних рендерах

Концептуальні зображення надійшли від Concept Central і Apple Track. На них показано пристрій з плоскою рамкою і трьома кнопками на лівій грані, включно з регулятором гучності і клавішею дії, яка нещодавно з’явилася в моделях iPhone 15 Pro.

На задній панелі розташована одиночна камера зі спалахом. На лицьовій стороні розташований великий виріз, в якому, можливо, розміститься технологія FaceID, що вказує на відмову від TouchID. Внизу розташовані решітки динаміків разом із портом USB-C, який дебютував в iPhone 15.

Apple iPhone SE 4 показано на нових концептуальних рендерах

У нещодавньому повідомленні MacRumours висловлюється припущення, що SE 4 збереже мову дизайну і розмiри Phone 14, але в злегка зміненому вигляді.

Дата дебютного показу SE 4 залишається загадкою. Відомий експерт із Гонконгу Мінг-Чі Куо, який зарекомендував себе як фахівець із точних прогнозів, раніше заявляв про плани Apple перенести прем’єру iPhone SE з 2024 року на пізніший термін. Інформації про ціну нового “яблучного” бюджетника поки немає.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Названо кращі смартфони 2024 року, які «не кусаються у ціні»

Щороку в Україні продається понад 1 млн смартфонів. Кожен хоче відчути технологічну новинку першим, і часто, при виході нових моделей, летить змінювати свої старі...

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні World Champions Edition. При створенні пристрою розробники черпали натхнення...

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...