ГоловнаТехноПридбання YouTube Premium не рятує від реклами на 100%

Придбання YouTube Premium не рятує від реклами на 100%

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Восени адміністрація YouTube оголосила війну користувачам, які використовують блокувальники реклами. До недавнього часу вважалося, що YouTube Premium є найнадійнішим способом захисту від рекламних відеороликів. Як виявилося, це не так.

Подробиці

Користувачі Reddit звернули увагу, що сервіс відеохостингу демонструє деяку рекламу навіть володарям платних підписок. Цей факт викликав у них справедливе обурення.

Варто відмітити, що можливість демонстрації рекламних роликів власникам YouTube Premium прямо передбачена користувальницькою угодою. На сторінці техпідтримки із цього приводу відзначається, що власникам підписки демонструється вбудована авторами роликів реклама, а також опубліковані ними посилання і інша інформація. Це можуть бути дані про сайти авторів, квитки на заходи, товари і ін.

Придбання YouTube Premium не рятує від реклами на 100%

Окрім цього, досить часто користувачі приймають за рекламу анотації і підказки. Наявність у користувача платної підписки відміну їх показу не передбачає. За бажанням користувачі можуть відключити демонстрацію підказок і анотацій в налаштуваннях.

Головні новини: