ГоловнаТехноRedmi показав знімки, зроблені на Note 13 Pro+ з 200 Мп сенсором...

Redmi показав знімки, зроблені на Note 13 Pro+ з 200 Мп сенсором Samsung S5KHP3

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Суббренд Redmi опублікував тизер з можливостями 200 Мп камери фаблета Note 13 Pro+. В ній встановлений датчик Samsung S5KHP3. Як виявилося, апарат підтримує технології AI Remosaic і ISOCELL Zoom Anyplace, що дозволяють покращувати якість відеороликів і фотознімків.

Подробиці

Нижче наведені приклади фото, зроблені за допомогою AI Remosaic. Ця технологія оптимізує процеси, що відбуваються під час створення зображення. Йдеться про виведення з датчика необроблених даних, перетворення масиву даних, обробку зображення і створення файлу JPEG. Останні дві дії здійснюються паралельно, а не послідовно. Такий підхід дозволяє не лише скоротити час, що витрачається на обробку зображень, але і помітно поліпшити їх якість.

Redmi показал снимки, сделанные на Note 13 Pro+ с 200 Мп сенсором Samsung S5KHP3 Redmi показал снимки, сделанные на Note 13 Pro+ с 200 Мп сенсором Samsung S5KHP3 Redmi показал снимки, сделанные на Note 13 Pro+ с 200 Мп сенсором Samsung S5KHP3

ISOCELL Zoom Anyplace відповідає за автоматичне масштабування і відстежування потрібних об’єктів при відеозйомці сцени цілком. Простіше кажучи, ця технологія дозволяє утримувати у фокусі як сам об’єкт, що рухається, так і усю сцену.

Головні новини: