ГоловнаТехноAlldocube iWork GT 12: перший у світі планшет AMD R5 сьомого покоління...

Alldocube iWork GT 12: перший у світі планшет AMD R5 сьомого покоління 2-в-1

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Alldocube iWork GT 12 – революційний пристрій, що задає нові стандарти у світі планшетів 2-в-1. Його елегантний сірий дизайн з алюмінієвого сплаву поєднує стиль і міцність.

Подробиці

Серцем пристрою є процесорна система AMD Ryzen 5 7520U сьомого покоління AMD Ryzen 5 7520U, що працює на частотах від 2,8 до 4,3 ГГц, яка забезпечує відмінну продуктивність за низького енергоспоживання в 15W.

iWork GT 12 приріс ефективною системою охолодження з високошвидкісним вентилятором для оптимальної продуктивності навіть за інтенсивних навантажень на кшталт ігор і ресурсомістких застосунків.

Alldocube iWork GT 12: перший у світі планшет AMD R5 сьомого покоління 2-в-1

IPS-дисплей 12,2″/2,2K з форматом 3:2 забезпечує чудову якість зображення з яскравими кольорами. Чип AMD Radeon 610M зі 128-ма ядрами рендерингу гарантує чудове відтворення графіки в додатках на кшталт Honor of Kings.

Конвертований дизайн зі знімною клавіатурою робить iWork GT 12 універсальним пристроєм, даючи змогу використовувати його як планшет або ноутбук для комфортного набору тексту.

Активне перо з 4096 рівнями чутливості збагачує творчі можливості, роблячи нотатки, малюнки і підписи більш точними і природними.

Пам’ять на 16/512 Гб забезпечує швидкий доступ до програм і достатній простір для файлів.

Швидка зарядка за протоколом PD 45 Вт дає змогу зарядити акумулятор до 80% всього за одну годину. Автономність роботи пристрою під час безперервного використання для ігор або перегляду відео становить близько 7 годин.

Alldocube iWork GT 12: перший у світі планшет AMD R5 сьомого покоління 2-в-1

Підтримувані можливості підключення включають WiFi 802.11ax/Bluetooth 5.0/USB-A/USB-C/LAN/слот для TF-карти.

Попередньо встановлена ОС Windows 11 і підтримка додатків Android роблять iWork GT 12 універсальним рішенням для роботи, творчості та розваг.

Стрічка новин: