ГоловнаТехноТестується прототип iPhone 16 Pro із вирізом з отворами замість «Динамічного острова»

Тестується прототип iPhone 16 Pro із вирізом з отворами замість «Динамічного острова»

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Яблучники” тестують прототип iPhone 16 Pro зі збільшеним екраном і дизайном Hole-Punch. Це слово в перекладі з англійської означає “Дирокол”.

Подробиці

Автор сенсаційної новини Росс Янг очікує на появу в Pro-версіях “шістнадцятки” екрану на 6,1″ у звичайній “прошці” і 6,7″ у топовому варіанті Pro Max. Зі слів персонажа, Apple також випробовує варіант з отвором, який може стати альтернативою або доповненням Dinamic Island.

Тестується прототип iPhone 16 Pro із вирізом із отворами замість динамічного острова

Наступні версії стандартних айфонів – iPhone 17 (2025 рік) – запозичать розміри iPhone 16 Pro. Також очікується впровадження технології Dynamic Island у моделях, що не належать до категорії Pro.

Для iPhone 17 буде вперше використовуватися дисплей ProMotion 120 Гц в менш дорогих моделях, забезпечуючи більш плавну прокрутку і поліпшене зображення.

Передбачається, що в Pro-версіях iPhone 17 з’явиться підекранний модуль FaceID з вирізом в екрані, за аналогією з відповідним рішенням в iPhone 16 Pro.

Деякі критики висловлюють побоювання щодо можливих обмежень опції Dynamic Island в iPhone 16. Проте, з урахуванням історії інновацій Apple, очікується, що майбутні оновлення та поліпшення зроблять цю технологію більш функціональною.

Серії iPhone 16 і iPhone 17 покликані зміцнити позиції Apple в індустрії смартфонів за рахунок впровадження небачених раніше новацій на кшталт згаданого вище дизайну Hole-Punch.

Головні новини: