додомуТехноBlackview представила новий 100-доларовий смартфон для молоді

Blackview представила новий 100-доларовий смартфон для молоді

Бренд Blackview збагатив ринок смартфонів для молоді новинкою під назвою SHARK 8. Цільовою аудиторією новинки заявлені молоді та креативні люди. Апарат має кілька цікавих колірних рішень.

Подробиці

Синє і золотисте забарвлення Galaxy Blue і Scorching Gold відрізняються один від одного залежно від того, як на них падає світло. Для тих, кому хочеться чогось більш приглушеного, передбачений сірий варіант Moonlight Gray.

На задньому боці вгорі ліворуч розташований круглий острів камери. Бічні сторони плоскі, а всі фізичні кнопки розташовані на правій стороні. Все це доповнено плоским екраном і отвором для камери на дисплеї.

Новий смартфон Blackview SHARK 8 офіційно доступний у цікавих кольорах

За продуктивність SHARK 8 відповідає медіатеківська процесорна система Helio G99, а за функціональність – операційка Android 13. Поверх гугловської оболонки встановлена фірмова прошивка виробника DokeOS 4.0. Цей скін надає широкі можливості налаштування, приємну анімацію і низку додаткових функцій.

Пристрій оснащений батареєю на 5000 мА/год. і дисплеєм 6,78″/120 Гц/FullHD+. Зарядний пристрій додається.

Фахівці Blackview встановили в смартфон 8 Гб оперативки, яку можна подвоїти за допомогою віртуальної пам’яті. Обсяг сховища становить 256 Гб, з опцією розширення до 1 ТБ. Також передбачено два слоти для СІМ-карт (2x nano SIM).

Новий смартфон Blackview SHARK 8 офіційно доступний у цікавих кольорах

У пристрої використовуються технології та алгоритми ArcSoft 7.0, а на задній панелі розташована 64-мегапіксельна основна камера (сенсор Samsung ISOCELL GW3). Це єдиний модуль на тильному боці устаройства.

Спереду знайшлося місце 13-мегапіксельному селфі-модулю. До послуг любителів фотографічної справи – режими HDR, “Супернічний” (для зйомки в умовах недостатньої освітленості), Beauty Mode, Panorama Mode і навіть Pro Mode.

Новий смартфон Blackview SHARK 8 офіційно доступний у цікавих кольорах

Апарат обладнаний вбудованою системою охолодження та рішенням для геймерів HyperEngine 2.0 Lite. Смартфон підтримує зв’язок 4G LTE, має товщину 8,35 мм і масу 198,3 г.

Вартість новинки під час нетривалого промо-періоду – всього $99,99. Такий цінник буде доступний лише першій півсотні щасливчиків. Після 17 листопада апарат подорожчає.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як встановити новий «Центр управління» HyperOS на будь-який смартфон Xiaomi з MIUI

Власники пристроїв екосистеми "Сяомі" отримали можливість встановити новий Центр управління HyperOS на будь-який смартфон Xiaomi/Redmi/POCO під управлінням MIUI, незалежно від версії останньої. Подробиці HyperOS пропонує безліч...

Xiaomi випустила 40-доларову компактну автомийку Mijia

"Сяомі" збагатила сімейство побутових помічників Mijia бездротовою автомийкою нового покоління. Новинка в чорному колірному виконанні, що отримала ім'я Wireless Car Wash 2, вирізняється поліпшеним...

Бюджетні флагмани POCO F6 та POCO F6 Pro: точна дата презентації та перші офіційні подробиці

"Сяомі" розкриває подробиці про майбутні моделі POCO F6/F6 Pro, включно з датою презентації та ключовими характеристиками. Дебют смартфонів очікується цього місяця. Вони обіцяють стати...

Vodafone вводить новий код у свої номери: що буде зі старими номерами

Vodafone розширює свою нумерацію, отримавши дозвіл від НКЕК на використання нового коду "+380 75". Подробиці Це доповнення до вже існуючих кодів 050, 066, 095 і 099....

В HyperOS з’явилась функція перевірки стану батареї смартфонів Xiaomi

HyperOS пропонує нову функцію, яка дає змогу перевірити не лише стан батареї, а й її температуру та кількість циклів заряджання за день. Це допомагає...