ГоловнаТехноВипущено портативну зовнішню колонку Porsche із 10-годинним терміном служби батареї

Випущено портативну зовнішню колонку Porsche із 10-годинним терміном служби батареї

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Портативна колонка PDS20 авторства компанії Porsche Design стала доступною в ЄС, США та Великій Британії. Особливість призначеного для використання на вулиці аксесуара – 10 годинна автономність. У комплект входить ремінець для перенесення.

Подробиці

PDS20 має два пасивні радіатори та низькочастотний динамік 1,75″ для більш збалансованого звуку. Колонка також може з’єднуватися з іншим пристроєм через блютуз. Управління здійснюється сенсорними елементами або голосовим помічником.

Випущено портативну зовнішню колонку Porsche Design PDS20 із 10-годинним терміном служби батареї

Вбудований акумулятор забезпечує тривалу роботу, а заряджання відбувається через кабель USB-A – USB-C за три години. Колонка має захист IP67 від пилу та води.

Дизайн PDS20 включає корпус із сатинованого анодованого алюмінію. Аксесуар покритий сірою тканиною та оснащений силіконовим ремінцем. Розміри становлять 4,3 x 9,4 x 9,4 см, а вага – 302 г. Ремінець доступний у сірому і зеленому тонах, вибір яких заснований на кольорі спорткара Porsche 911 Dakar.

Ціна PDS20 за процедурою попереднього замовлення в ЄС, США і Великобританії – €229, $245 і ₤210. Церемонія офіційної презентації запланована на 15 листопада. Інформація про географію продажів очікується після цієї дати.

Головні новини: