ГоловнаТехноКористувачі Windows 11 зможуть видаляти штатні програми ОС

Користувачі Windows 11 зможуть видаляти штатні програми ОС

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Незабаром користувачі Windows 11 отримають можливість видаляти встановлені програми. Поряд з цим, Microsoft вирішила відмовитися від попереднього встановлення засосунку Tips. У майбутній версії ОС, яка дебютує на ринку 2024 року, його не буде.

Подробиці

Tips використовується софтмейкером для демонстрації користувачам нових функцій програмної платформи. Окрім цього, в застосунку містяться рекомендації щодо максимально ефективного використання можливостей Windows 11. Аплет дебютував в Windows 10. Згодом його інтерфейс був серйозно змінений.

Можливість видалення штатних застосунків реалізована в збірці 23585. Вона вже доступна для скачування на Dev Channel Microsoft. За бажанням користувачі можуть позбавитися від аплетів Photos, People, Cortana і Camera. Свого часу вони входили до числа основних функцій ОС. Зараз ці застосунки вважаються другорядними.

Microsoft активно працює над прискоренням роботи і підвищенням ефективності Windows 11. Надання користувачам можливості видалення штатних застосунків вписується в цю стратегію.

Стрічка новин: