ГоловнаТехноSamsung Galaxy A25 отримає значні покращення порівняно з попередником

Samsung Galaxy A25 отримає значні покращення порівняно з попередником

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Перспективному самсунгівському смартфону Samsung Galaxy A25 обіцяно значні поліпшення порівняно з попередником. Одна з найбільш значущих новацій – набір мікросхем Exynos 1280 з підтримкою 5G, який забезпечить більш швидкий і надійний інтернет.

Подробиці

Понад те, апарат приросте АКБ на 5000 мА/год. для більш тривалої роботи протягом доби. Наявність швидкої зарядки на 25W гарантує, що користувачі зможуть швидко підзарядити свій пристрій у разі потреби.

Раніше штатівський регулятор FCC надав цінну інформацію про пристрій південнокорейського техногіганта, що готується до випуску. З лістингу випливає, що Galaxy A25 підтримуватиме стандарти Wi-Fi 802.11 b/g/n/a/ac, забезпечуючи безперебійну роботу в Мережі, а підтримка NFC дасть змогу здійснювати зручні мобільні платежі.

Американська версія Galaxy A25 підтримуватиме одразу десять діапазонів 5G, забезпечуючи сумісність із найпоширенішими в країні мережами п’ятого покоління. Ця функція дасть змогу власникам використовувати передові можливості комунікації та насолоджуватися більш високими швидкостями завантаження і вивантаження даних, зниженням затримок і поліпшенням якості зв’язку.

Середньоціновий Galaxy A25 може похвалитися відмінним набором функцій. З чуток, він буде оснащений 6,44-дюймовим дисплеєм, що забезпечує вражаючі можливості перегляду. Крім того, пристрій буде оснащено 50-Мп основною і 13-Мп фронтальною камерами, що дасть змогу користувачам без зусиль знімати високоякісні фото і відео.

Сертифікація FCC дозволяє очікувати дебютного показу Galaxy A25 найближчим часом, сходяться на думці експерти.

Головні новини: