ГоловнаТехноУ тесті на автономність Xiaomi 14 Pro поступився лише одній моделі смартфона

У тесті на автономність Xiaomi 14 Pro поступився лише одній моделі смартфона

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

На ринку вже встигли дебютувати перші апарати зі Snapdragon 8 Gen 3. Популярні техноблогери не стали відкладати тестування мобільних пристроїв у довгий ящик. Цього тижня були оприлюднені результати тестів на автономність Xiaomi 13 Pro.

Подробиці

У ролі суперників представленого нещодавно камерофона виступили iPhone 15 у максимальній комплектації Pro Max, OnePlus 11, Xiaomi 13 Ultra, Pixel 8 Pro, а також Galaxy S23 Ultra.

У тесті на автономність Xiaomi 14 Pro поступився лише одній моделі смартфона

Першим із перегонів вибув Pixel 8 Pro, який протримався менше 9 годин. Xiaomi 13 Ultra пропрацював майже 10 годин. Апаратам OnePlus 11 і Galaxy S23 Ultra вдалося пропрацювати на 5 хвилин довше.

Новітній флагман Xiaomi відключився через 10 годин і 24 хвилини. Варто зазначити, що ємність встановленого в ньому акумуляторного блоку менша, ніж у всіх інших учасників тестування. Топовий iPhone 15 впевнено протягнув 11 годин 45 хвилин. Зазначимо, що останніми роками смартфони Apple, які випускаються, стали більш автономними. Лідерство iPhone 15 у тесті частково пояснюється 3-нм платформою, яка характеризується високою енергоефективністю.

 

Стрічка новин: