ГоловнаТехноHyperOS може з'явитись на глобальних версіях ще двох смартфонів Xiaomi

HyperOS може з’явитись на глобальних версіях ще двох смартфонів Xiaomi

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Сяомі” готується збагатити ринок операційних систем фірмовою прошивкою HyperOS з поліпшеною, як порівняти з MIUI, продуктивністю, плавністю роботи, можливостями підключення та безпекою пристроїв. Новинка була розроблена з нуля і заснована на Android, але з поліпшеною ефективністю, використанням ресурсів і можливостями штучного інтелекту.

Подробиці

Хоча не всі пристрої зможуть отримати оновлення до HyperOS, вже відомо, які саме апарати екосистеми на глобальному ринку обзаведуться новою оболонкою. Згідно з нещодавнім витоком, фахівці “Сяомі” почали тестування HyperOS на двох смартфонах, що перебувають на ринку вже кілька років. Це може означати, що зазначені апарати претендують на апдейт через глобальний і європейський ROM.

За даними авторів інсайду, HyperOS уже випробовується на POCO F4. Оновлення на цю модель може бути готове в другому півріччі 2024-го, одночасно з Android 14 для цього ж пристрою.

HyperOS може з'явитися на глобальних версіях ще двох моделей смартфонів екосистеми Xiaomi

HyperOS також проходить тестування на Xiaomi 12 Pro, і апдейт із цією системою очікується в середині 2024 року, включно з Android 14. Джерела допускають підготовку аналогічного оновлення для базової версії Xiaomi 12.

Головні новини: