ГоловнаТехноШведський автовиробник Polestar визначився з датою випуску свого першого смартфона

Шведський автовиробник Polestar визначився з датою випуску свого першого смартфона

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Виробник електрокарів Polestar (Швеція) готується почати освоєння ринку смартфонів з презентації свого першого апарату Polestar Phone. Дебютний показ новинки анонсовано на грудень.

Подробиці

Дизайн пристрою виробник показав у тематичному відео. На ньому зображено смартфон з плоскими рамками і вертикально розташованими камерами на задній панелі в стилістиці Meizu 20. Такий підхід був очікуваним через більш ранні заяви шведського бренду про плани виробництва смартфонів “Мейзу”.

На задній панелі виділені кільця камер із зазначенням фокусної відстані та діафрагми для кожної. Основна камера має еквівалент 23 мм і апертуру f/1,9, телеоб’єктив з фокусною відстанню 70 мм і апертурою f/2,0, а також надширококутний об’єктив з фокусною відстанню 15 мм і апертурою f/2,4.

На лицьовій стороні телефону є виріз для камери selfie, а бічні частини прикрашаються фірмовим знаком Polestar. На задній панелі розміщений логотип компанії.

Швейдський бренд, ймовірно, сфокусується на безшовній інтеграції між своїми автомобілями та смартфонами. Однак конкретні деталі цієї інтеграції поки що залишаються невідомими.

Характеристики Polestar Phone тримають у таємниці, проте кілька витоків, що з’явилися останніми днями, вказують на роботу смартфона на чип-системі SD8 Gen3. Додаткові відомості про телефон очікуються після офіційного анонсу.

Головні новини: