ГоловнаТехноApple заявляє, що 8 Гб оперативної пам'яті MacBook Pro M3 дорівнює 16...

Apple заявляє, що 8 Гб оперативної пам’яті MacBook Pro M3 дорівнює 16 Гб пам’яті в ноутбуках конкурентів

Apple відреагувала на критику громадськості щодо малого об’єму пам’яті та дорожнечі презентованого не так давно MacBook Pro з дисплеєм на 14″. Аргументи “яблучників” виклав віце-президент корпорації з маркетингових питань Боб Борчерс.

Подробиці

Вартість зазначеного пристрою з об’ємом оперативки 8 Гб становить $1599. Конкуренти за такі ж (і навіть менші гроші) пропонують апарати з 16 гігабайтами оперативної пам’яті. Критики Apple з числа цільової аудиторії закликають купертинців, користуючись термінологією зі старого анекдоту, “або хрестик зняти, або труси вдягнути” (тобто або знизити ціну MacBook Pro 14″, або збільшити обсяг оперативки).

Борчерс заявив про необґрунтованість претензій. Його основний аргумент – 8 Гб оперативки від Apple – це ті самі 16 Гб і навіть більше, якщо оцінювати потенціал не за цифрою, а за ефективністю.

Порівняння обсягу пам’яті з іншими системами не є еквівалентним, пояснив топ-менеджер, за словами якого ефективне використання оперативної пам’яті, застосування технології стиснення пам’яті, наявність уніфікованої архітектури пам’яті та оптимізація використання пам’яті Apple роблять пам’ять MacBook Pro M3 порівнянною з пам’яттю 16 Гб в інших ПК.

Нагадаємо, що представлений під кінець жовтня MacBook Pro M3 14″ обладнаний рідкокристалічним міні-екраном Retina XDR, підтримує технологію 120 Гц ProMotion і гарантує тривалий час автономної роботи. Усі ці похвальні якості, на думку Борчерса, обґрунтовують цінник у $1599.

Нові MacBook Pro вже доступні для купівлі та надають користувачам можливість вибору конфігурації відповідно до потреб і бюджету.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно