ГоловнаТехноВихідці з Apple назвали вартість "вбивці смартфонів" Humane Ai Pin

Вихідці з Apple назвали вартість “вбивці смартфонів” Humane Ai Pin

Заснований вихідцями з Apple північноамериканський стартап Humane AI представив портативний гаджет Humane Ai Pin. Розробники позиціонують його як “вбивцю” традиційних смартфонів.

Подробиці

Новинка має досить компактні габарити. На відміну від смартфона, який прийнято носити в кишені або сумці, інноваційний апарат кріпиться до одягу. Вбудована в нього камера використовується для збору даних.

Вихідці з Apple назвали вартість "вбивці смартфонів" Humane Ai Pin

“Серцем” носимого пристрою є чипсет Snapdragon. Фаундери стартапу стверджують, що воно здатне замінити смартфон. На ринку США гаджет можна буде придбати з 16 листопада за 699 USD.

Вихідці з Apple назвали вартість "вбивці смартфонів" Humane Ai Pin

Слід мати на увазі, що “вбивця смартфонів” пропонуватиметься до придбання на умовах передплати вартістю 24 USD на місяць. Для роботи Humane Ai Pin використовуватиме мережу MVNO-оператора, що експлуатує інфраструктуру T-Mobile.

Вихідці з Apple назвали вартість "вбивці смартфонів" Humane Ai Pin

Розробники назвали Humane Ai Pin плодом свого бачення інтеграції ШІ-технологій у повсякденне життя. На створення інноваційного гаджета вони витратили чотири роки.

Вихідці з Apple назвали вартість "вбивці смартфонів" Humane Ai Pin

Humane Ai Pin комплектується датчиком руху, датчиком глибини, динаміком і мікрофоном. Для управління пристроєм використовуються голосові команди. За бажання до нього можна підключити навушники. Примітно, що дисплея у “вбивці смартфона” немає. Для розпізнавання жестів у ньому передбачено тачпад.

Роздільна здатність основної камери становить 13 Мп. Через відсутність у Humane Ai Pin екрана зображення проектується на долоню з роздільною здатністю 720p.

Інноваційний гаджет важить 34,2 г. Опціонально до нього пропонується акумуляторний блок Battery booster, що підключається. Він збільшує товщину пристрою на 8,25 мм.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно