ГоловнаТехноЯк продовжити автономність смартфонів Xiaomi, Redmi та Poco на кілька годин

Як продовжити автономність смартфонів Xiaomi, Redmi та Poco на кілька годин

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Вимкнення деяких опцій MIUI дає змогу продовжити час автономної роботи смартфонів Xiaomi/Redmi/POCO на кілька годин. Нижче наведено більш детальну інформацію з цього приводу.

Деталі

Одна з важливих опцій, яку слід відключити для збільшення тривалості роботи смартфонів екосистеми “Сяомі”, – “Повідомлення”.

– Вимкнення відображення сповіщень на екрані блокування знижує витрату заряду батареї та допомагає зосередитися на актуальних завданнях, без необхідності споглядати нові повідомлення, – зазначають експерти.

Для вимкнення згаданої опції потрібно зайти в “Налаштування”, звідти в розділ “Сповіщення і Центр управління”, вибрати “Екран блокування” і змінити опцію формату на варіант під назвою “Не показувати сповіщення на екрані блокування”.

Як продовжити термін служби батареї смартфонів Xiaomi, Redmi і Poco на кілька годин

Друга рекомендована дія – зменшення кількості додатків, що запускаються відразу після ввімкнення смартфона. Для недопущення автозапуску рідко використовуваних програм потрібно з “Налаштувань” перейти в розділ “Додатки”, вибрати “Дозволи” і відключити автоматичний запуск у фоновому режимі для не надто актуального ПЗ.

Як продовжити термін служби батареї смартфонів Xiaomi, Redmi і Poco на кілька годин

Третя рекомендація – скорочення часу “сну” смартфона шляхом встановлення значення “Suspend” у розділі “Завжди ввімкнений екран і екран блокування” на 15 секунд замість 30. Це дасть змогу екрану переходити в сплячий режим удвічі швидше.

Як подовжити термін служби батареї смартфонів Xiaomi, Redmi і Poco на кілька годин

Ці прості кроки забезпечать значне поліпшення часу роботи акумулятора смартфонів екосистеми “Сяомі” без шкоди для продуктивності.

Головні новини: