ГоловнаТехноiPhone SE 4 отримає дизайн у стилістиці iPhone 15, з FaceID та...

iPhone SE 4 отримає дизайн у стилістиці iPhone 15, з FaceID та портом USB-C

Перспективний “яблучний” бюджетник iPhone SE четвертого покоління багато в чому натхненний iPhone 14 і iPhone 15.

Подробиці

Третє покоління iPhone SE доживає останні хвилини слави і незабаром поступиться місцем наступнику, який отримає найрадикальніші за час існування SE-серії зміни. За даними MscRumors, iPhone SE 4-го покоління відмовиться від запозиченого у iPhone 8 дизайну на користь зовнішнього вигляду в стилістиці iPhone 14.

Перспективна новинка фігурує у внутрішніх документах купертинської компанії під позначеннями D59 і Ghost. Ключові особливості пристрою – плоский форм-фактор і близькі до айфонів 14 і 15 серії розміри з характерним дизайном. “Бюджетник” приросте повноекранним дисплеєм, відмовиться від домашньої кнопки TouchID і перейде на біометричну ідентифікацію за FaceID.

Маса SE4 складе 165 гр. (-6 гр порівняно з iPhone 14 через відсутність другого фотосенсора). Новинка, за даними згаданого вище видання, отримає один лише 48-Мп модуль і запозичить алюмінієвий корпус у iPhone 14.

Також SE4 пророкують клавішу Action Button на місці перемикача для переходу в беззвучний режим і порт USB-C від iPhone 15 Pro.

Поява SE 4, за даними MacRumors, очікується в 2025 році. Озвучений редакцією видання термін презентації корелює з датою, опублікованою минулого року аналітиками банку Barclays.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні World Champions Edition. При створенні пристрою розробники черпали натхнення...

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...