ГоловнаТехноВипущено OLED-консоль Steam Deck із швидшою пам'яттю

Випущено OLED-консоль Steam Deck із швидшою пам’яттю

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Компанія Valve офіційно представила оновлену модель Steam Deck OLED, поліпшивши свою першу портативну ігрову консоль за кількома параметрами, зокрема за екраном і акумулятором.

Подробиці

Новинка являє собою альтернативу преміум-класу з поліпшеним 7,4-дюймовим OLED-дисплеєм, який фізично більший на 0,4 дюйма, як порівняти з попередньою моделлю, і має більш тонкі рамки порівняно з оригіналом. Оновлений екран забезпечує високу контрастність, глибокий чорний тон і яскраві кольори, укупі з підтримкою HDR. Аксесуар має вищу частоту оновлення – 90 Гц.

Випущено OLED-консоль Steam Deck зі швидшою пам'яттю

Основні зміни також містять збільшену ємність акумулятора до 50 Вт/год, що збільшує час автономної роботи на 30-50% залежно від гри. Зарядка з 20% до 80% тепер займає всього 45 хв. завдяки блоку живлення потужністю 45W, що входить до комплекту.

Апаратна частина також приросла змінами, отримавши продуктивніший 6-нм процесор, швидшу пам’ять 6400 МТ/с., Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.3, поліпшені аналогові стіки і тригери для кращої чуйності. Вентилятори і тепловий блок були доопрацьовані з метою отримання більш ефективного охолодження.

Випущено OLED-консоль Steam Deck зі швидшою пам'яттю

Консоль доступна через Steam у країнах, де було представлено оригінальну версію Steam Deck. Ціни починаються з $349 за версію з 256 Гб пам’яті та сягають $649 за модель з 1 ТБ, яка містить оновлений чохол для перенесення і пропонується в обмеженій серії напівпрозорих моделей. Модель на 512 Гб доступна за $549.

Оригінальна версія пристрою на 64 Гб з дня на день буде знята з виробництва.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: